Rosii uscate
Rosii uscate

După cum sa menționat deja, în prima iarnă am început producția și vânzarea de brânzeturi de origine italiene. Din păcate, odată cu sosirea calduri a trebuit să ne oprim pentru că pivnita a fost inadecvata și trebuie să ne gândim la o izolare mai bună pentru temperaturile de vara.

Pentru susținerea imediata am inceput o gradina mare. Momentan folosim aproximativ 1500mp di suprafața, din cei 3000 de proprietate. Suntem la inceput, dar am început deja produsele procesului de depozitare și vânzare la piață: rosii uscate și roșii cherry cu ulei de măsline si cu usturoi, busuioc și oregano; dovlecei în ulei și oțet; vinete în ulei de măsline; Caponata siciliană, și mai mult. In toamna vom începe vânzarea, pentru a ne sprijini cu munca noastră.

Pui
Pui

Avem, de asemenea, o crescatorie de pui, vindem ouă la prietenii din Timisoara si crestem iepuri pentru carne pentru uz privat. În timpul iernii, din cauza climatului aspru, activitățile vor avea loc mai ales în interior. Avem un mic studio de icoane pe sticla. Vom începe, de asemenea, sa pictam icoane pe lemn și sa producem obiecte mici utile pentru nunta,favoruri si cadouri, care vor fi vândute în Italia în magazinul, „România”, deschise de ani la Brescia pentru a sprijini activitățile voluntarilor ale Bisericii Mișcării Carmelite.